Scheepsbetimmering

Al jaren zijn we dagelijks bezig met de mooiste opdrachten op het gebied van jacht- en scheepsbetimmering. Van het verbouwen van een complete stuurhut tot het updaten van de accommodaties, u kunt ons benaderen voor alle timmerwerken in en rondom jachten en schepen.

Schepen kennen maar weinig horizontale en verticale vlakken. Het draait bij scheepsbetimmering dan ook vrijwel altijd om maatwerk producten of oplossingen. Of het nu gaat om een reparatie, renovatie of volledig nieuw schip, wij helpen u graag met kwalitatieve houtbewerking. Logischerwijs werken wij altijd volgens de meest recente eisen van de scheepvaartinspectie, waarbij diverse eisen van toepassing zijn rondom brandveiligheid en geluidseisen. Naast een stukje ontwerp en productie kunnen wij al vroeg in het proces met u meedenken en waar nodig een passend advies uitbrengen.

Machinepark en houtbewerking - Geluk Fijnhoutbewerking-37

Scheepsbetimmering op maat

Scheepsbetimmering is in bijna alle gevallen maatwerk, we starten dan ook graag met het ontwikkelen van een passend ontwerp. Op basis van uw wensen komen we tot een ontwerp, waarbij u direct een indicatie krijgt wat betreft het tijdsbestek van de productie en plaatsing. Hierbij wordt rekening gehouden met de materiaalkeuze, kleurencombinaties en natuurlijk de uiteindelijk afwerking. Tijdens het gehele proces heeft u één deskundig aanspreekpunt, wat altijd leidt tot een positief eindresultaat!

Mogen wij voor u aan de slag met scheepsbetimmering op maat? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via de website, binnen 2 werkdagen ontvangt u een compleet aanbod van onze dienstverlening.