Meubelen

Soms wilt u net dat beetje meer dan een standaard meubel of oplossing. In dat geval denken we graag met u mee in het maken van een maatwerk oplossing, volledig met de hand en van hout geproduceerd. We hebben inmiddels ruime ervaring in het ontwikkelen van zulke unieke houten meubelen, zo kunt u diverse meubelen terugvinden in onze gerealiseerde projecten.

Het mooie van hout is dat we het op elk mogelijke manier kunnen bewerken, tot we de gewenste oplossing hebben bereikt. We maken hierbij gebruik van ons vakmanschap, en natuurlijk uitgebreide machinepark, om het best mogelijke resultaat te behalen. Ons vakmanschap begint al bij het eerste overleg, waarbij we samen met u overleggen tot we een uniek ontwerp kunnen overleggen. Van een uitgebreide kastenwand om een bestaande schoorsteen tot een unieke massief houten tafel. U kunt bij ons terecht voor alle maatwerk houten meubelen!

Kastenwand met Betoncire schouw - Geluk FijnhoutbewerkingGeluk Fijnhoutbewerking heeft een uitgebreid machinepark

Houten meubelen op maat

In onze complete en professionele werkplaats produceren de we de meest uiteenlopende houten meubelen op maat. Hierbij gaan we altijd voor een stukje kwaliteit, waarbij de nadruk ligt op een duurzame oplossing en het gebruik van kwalitatief hoogwaardige houtsoorten. Zo maken we geen gebruik van spaanplaat maar enkel van massieve houtsoorten als eiken, mahony, beuken, kersenhout en nog veel meer.

Wilt u een vrijblijvend aanbod ontvangen voor het ontwerpen en fabriceren van meubelen op basis van uw persoonlijk wensen en verwachtingen? Vraag dan een offerte aan, u ontvangt binnen 2 werkdagen een aanbod van onze diensten.