Over ons

Geluk Fijnhoutbewerking is met de oprichting in 2013 nog steeds een ‘jonge’ onderneming te noemen, en toch beschikken we over ruim 37 jaar ervaring in het vak. Bij Marijn, opgegroeid in Bruinisse tussen het zaagsel en de houtkrullen, is de interesse voor het ambachtelijk timmeren vanaf jongs af aan aanwezig. Niet zo gek, want vader Martin timmert al sinds 1982 aan zijn ambachtelijke carrière.

In 2019 hebben we besloten dat het tijd werd om de krachten te bundelen en samen verder te gaan in één bedrijf. Samen mogen wij dagelijks aan de slag met mooie opdrachten voor zowel zakelijke als particuliere klanten binnen én buiten Zeeland.

Werkgebied

Van oudsher houden wij ons nog steeds veel bezig met de jacht- en scheepsbetimmering. Toch bleek ons vakmanschap verder te reiken. Inmiddels leveren we regelmatig maatwerk producten in de vorm van unieke meubelen en prachtige keukens. Naast het timmerwerk leveren we een totaalproduct. Zo worden bij keukens ook het werkblad en het bijpassende apparatuur geleverd!

Proces én resultaat

Onze focus ligt zowel op het resultaat als ook het proces. We luisteren graag naar uw wensen en komen vervolgens samen tot een uniek ontwerp. Een ontwerp waar zowel wijzelf als u als klant volledig achter staat. Vervolgens gaan we aan de slag om te gaan voor het beste resultaat, zodat we terug kunnen kijken op een geslaagde plaatsing of oplevering.

Mogen wij binnenkort ook voor u aan de slag? U kunt bij ons terecht voor vrijwel alle vraagstukken op het gebied van scheepsbetimmering, maar ook voor de realisatie van maatwerk meubelen, keukens en andere producten. Neem vrijblijvend contact op, we nemen graag de mogelijkheden met u door!