Keukens

De keuken is een plek waar u vaak dagelijks bent te vinden, veel mensen schenken dan ook veel aandacht aan de inrichting en uitstraling van hun eigen keuken. Wij helpen u graag met het aanleggen van een unieke keuken op basis van uw eigen wensen en verwachtingen. Hierbij richten wij ons op het geheel ontzorgen zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Voor een maatwerk keuken hoeft u dus niet naar een keukenwinkel of speciaalzaak. We komen graag bij u langs om de ruimte op te nemen en te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Het kan hier bijvoorbeeld gaan om nieuwbouw maar ook om de renovatie van een bestaande keuken. Met onze vakkennis op het gebied van kleuren en materialen kunnen we samen tot een passend ontwerp komen. Vervolgens worden alle onderdelen op maat geproduceerd in ons uitgebreide machinepark, waarna we de keuken snel en professioneel op locatie kunnen installeren.

Authentieke keuken in landelijke stijl - Geluk Fijnhoutbewerking-64

Keukens produceren & plaatsen

Naast het produceren van de houten onderdelen van uw keuken in ons machinepark kunnen wij ook vrijwel alle elektrische apparatuur leveren en plaatsen. Ook kan verlichting geplaatst en indien nodig aangesloten worden. Kortom, u hoeft zelf nergens rekening mee te houden en wij zorgen dat uw keuken in zijn totaliteit wordt geplaatst!

Mogen wij aan de slag met de aanleg van uw nieuwe keuken? Of is het tijd om uw huidige keuken een update te geven? Vraag vrijblijvend een offerte aan via de website en u ontvangt binnen 2 werkdagen een aanbod op maat!